Loading...

Blog

Latest blog posts

Lino3D: Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration

Το πρώτο βήμα στη μαγεία της 3D εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους

Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration

 

 

Η Massivit 3D Printing Technologies παρουσίασε την Massivit 1500 Exploration,
μηχανή εκτύπωσης 3D μεγάλου σχήματος.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της μηχανής Massivit 1800 το 2016, η οποία οδήγησε σε αρκετά σημαντική ανάπτυξη για την εταιρεία, η Massivit συνέχισε την επέκταση του χαρτοφυλακίου της.

Η πλατφόρμα 1500 παρουσιάσθηκε στην ISA Sign Expo 2018, έκθεση της βιομηχανίας ψηφιακής σήμανσης, γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και επικοινωνιών, που έγινε από 22 μέχρι 24 Μαρτίου στο Ορλάντο της Φλόριδας στις ΗΠΑ.

Διαθέσιμο άμεσα, το μηχάνημα βασίζεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία εκτύπωσης Gel Dispensing Printing της εταιρείας.

Η Massivit δηλώνει ότι έχει τη δυνατότητα παραγωγής ελαφρών, κοίλων αντικειμένων μέχρι 1,45μ. ύψος (1,17μ. βάθος & 1,47μ. πλάτος), τα οποία μπορούν φυσικά να συναρμολογηθούν με άλλες μεγάλες κατασκευές ώστε να παραχθεί μοντέλο ή έκθεμα οποιουδήποτε μεγέθους.

Το μηχάνημα 1800 που παρουσιάστηκε το 2016 εκτυπώνει αντικείμενα μέχρι 1,8μ. ύψος, ενώ το 1500 και αν και εκτυπώνει μικρότερου όγκου αντικείμενα εξακολουθεί να καλύπτει τις ανάγκες των εκτυπωτικών επιχειρήσεων. Η Massivit πιστεύει ότι τα συστήματα εκτύπωσης τρισδιάστατων αντικειμένων είναι ιδανικά για την παραγωγή κατασκευώνPOP/POS, φωτιζόμενων πινακίδων και στηρίξεων καθώς και καλουπιών υψηλής αντοχής για οικονομικά αποδοτική θερμοδιαμόρφωση. Οι εφαρμογές αυτές είναι οι πλέον κατάλληλες στις αγορές λιανικής, διαφήμισης, ψυχαγωγίας, εκδηλώσεων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των συστημάτων 3D εκτύπωσης της Massivit είναι η γεωμετρική ελευθερία που προσφέρει στους χρήστες. Αυτό συμβάλλει όχι μόνο στην επίτευξη καλύτερης ποιότητας σχεδιασμού αλλά και στην επιτάχυνση των φάσεων της επανάληψης, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και τον χρόνο παράδοσης.

«Το Massivit 1500 βασίζεται στην απίστευτη παγκόσμια επιτυχία της ναυαρχίδας μας, του Massivit 1800, και ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως πρωτοπόρων καινοτόμων λύσεων για την οπτική επικοινωνία επόμενης γενιάς», σχολίασε ο Avner Israeli, Διευθύνων Σύμβουλος της Massivit 3D.

«Η ISA Sign Expo έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη για εμάς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε εκ νέου, με την κυκλοφορία του Massivit 1500. Αναμένουμε ότι η αντίδραση της αγοράς θα είναι πολύ θετική καθώς επεκτείνουμε την προσβασιμότητα της τεχνολογίας μας σε ευρύτερο κοινό».
Η Massivit θα παρουσιάσει τη νέα μηχανή Massivit 1500 και στην έκθεση FESPA, στο Βερολίνο στις 15 – 18 Μαΐου, στην Αίθουσα 1.1, Περίπτερο A55.

 

Ταχύτητα, Μέγεθος και Γεωμετρική Ελευθερία για 100+ Εφαρμογές

Προσφέροντας περισσότερες από εκατό εφαρμογές, οι εκτυπωτές Massivit 3D παράγουν ελαφριά, προσαρμόσιμα, κοίλα μοντέλα, σήμανση και κατασκευές που μπορούν εύκολα να φωτιστούν για επιπλέον αντίκτυπο. Η τεχνολογία Massivit 3D παρέχει δομές χωρίς υποστήριξη (κατά την εκτύπωση), γεγονός που σημαίνει σημαντική μείωση του χρόνου και του κόστους χειρωνακτικής εργασίας καθώς και ελάχιστα απόβλητα.

 Πρωτοφανής, αξεπέραστη ταχύτητα εκτύπωσης
 Δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους
 Γεωμετρική ελευθερία για καμπύλες και προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη
 100+ εφαρμογές (ολοκληρωμένες κατασκευές σήμανσης 2D και 3D και προβολής, μαλακή σήμανση, κατασκευές PΟS, σημεία selfie, στηρίγματα γραφικών, καλούπια για θερμοδιαμόρφωση)