Loading...

Blog

Latest blog posts

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην LINO3D Lab του Ομίλου LinoGroup

Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 οι φοιτητές του μαθήματος “Τεχνολογίες & Εφαρμογές Προσθετικής Κατασκευής/3D Εκτύπωσης” της Σχολής ΜΜ ΕΜΠ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Lino3Dεταιρείας του Ομίλου LinoGroup.

Ας δούμε τις ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα τόσο του καθηγητή κ. Σταμάτη Πολύδωρα (Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ), ΕΔΙΠ Σχολής ΜΜ ΕΜΠ, Διδάσκων ΔΠΜΣ Συστήματα Αυτοματισμού) όσο και της Lino3D.

                         

Η ανάρτηση του λ. Σταμάτη Πολύδωρα:

School of Mechanical Engineering – NTUA • 3rd+ National Technical University of Athens

 

💢Εκπαιδευτική επίσκεψη στην LINO3DLab του Ομίλου Lino S.A.

🚶‍♂️🚶‍♀️Mε μεγάλο ενθουσιασμό επισκέφτηκαν στις 14/12 οι φοιτητές του μαθήματος “Τεχνολογίες & Εφαρμογές Προσθετικής Κατασκευής/3D Εκτύπωσης” του ΔΠΜΣ “Συστήματα Αυτοματισμού”, Schoolof Mechanical Engineering – NTUA την εταιρία LINO3DLab του ομίλου Lino S.A., τεχνικό φορέα 3Dεκτύπωσης. Τους φοιτητές συνόδεψε ο διδάσκων του μαθήματος Stamatis Polydoras.

🖨Οι φοιτητές εντυπωσιάστηκαν από τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες 3D σάρωσης και 3D εκτύπωσης, από τα θαυμαστά πλαστικά, μεταλλικά και πλήρως έγχρωμα δείγματα. Ήταν ένα πολύ διαφωτιστικό “μάθημα” για τους σπουδαστές μας, οι οποίοι πραγματικά απόλαυσαν αυτή την εμπειρία.

❤Ευχαριστούμε θερμά τον Lefteris Havouzis και τον Michael Bratsolias για τον χρόνο που γενναιόδωρα μας χάρισαν, για την εμπεριστατωμένη επίδειξη του εξοπλισμού και των τεχνολογιών της εταιρείας, αλλά κυρίως, για την ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία τους.

                 

Lino3D:

Χθες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σπουδαστές του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Συστήματα Αυτοματισμού” του ΕΜΠ που παρακολουθούν φέτος το μάθημα “Τεχνολογίες & Εφαρμογές Προσθετικής Κατασκευής/3D Εκτύπωσης” και συνοδεύονται από τον

Σταμάτη Πολύδωρα (Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ), ΕΔΙΠ Σχολής ΜΜ ΕΜΠ, Διδάσκων ΔΠΜΣ Συστήματα Αυτοματισμού.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα συστήματα 3D εκτύπωσης που αποτελούν αντικείμενο της εταιρίας Lino3D, να τα δουν από κοντά σε λειτουργία, αλλά και να μάθουν για ενδιαφέρουσες βιομηχανικές και άλλες εφαρμογές που έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται από την Lino3D με χρήση τους και σε επίπεδο υπηρεσιών.

Χρήσιμη ήταν η αναφορά στις συμπληρωματικές τεχνολογίες και μεθοδολογίες που οδηγούν στην υλοποίηση των εφαρμογών, όπως η 3D σάρωση / ψηφιοποίηση γεωμετριών, αλλά και έγχρωμων αντικειμένων και η αλληλουχία βημάτων που οδηγεί στην Προσθετική Κατασκευή τους.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!