Loading...

Blog

Latest blog posts

Η Massivit 3D Printing Technologies στην έκθεση SGIA Expo

 

Η Massivit 3D Printing Technologies στην έκθεση SGIA Expo (Νέα Ορλεάνη, 10 – 12 Οκτωβρίου 2017) παρουσίασε στο περίπτερό της τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800, τον μοναδικό στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένο για την παραγωγή εφαρμογών πολύ μεγάλου σχήματος.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά υπερμεγέθεις εκτυπώσεις που ξεχωρίζουν και προσελκύουν την προσοχή, πέρα από αυτές που μπορούν να επιτευχθούν με λύσεις εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους 2D.

Στο περίπτερο υπήρχαν, πέραν των άλλων εφαρμογών, ένα γυναικείο άγαλμα, ύψους 2 μέτρα, όπου γινόντουσαν διαδραστικές προβολές βίντεο (interactive video mapping), ένα εντυπωσιακό αθλητικό τρίχρωμο αθλητικό παπούτσι, ύψους 2 μέτρων και ένα καινοτόμο γραφείο, διαμορφωμένο με θερμότητα.

Στο πλαίσιο του συνεδριακού προγράμματος της SGIA, ο Sharon Rothschild, Διευθυντής Προϊόντων στο Massivit 3D, έκανε μια συναρπαστική παρουσίαση με τίτλο «3D Εκτύπωση: Μια πολυδιάστατη προβολή». Στην παρουσίαση με ελεύθερη είσοδο εξηγήθηκε πώς οι πελάτες της Massivit 3D πραγματοποιούν απίστευτες νέες εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα ανυψώνουν τα παραδοσιακά 2D εκτυπωμένα έργα σε μια νέα διάσταση, με αποτέλεσμα οπτικά εντυπωσιακές δημιουργίες που ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Η νέα αυτή τεχνολογία, με την πρόσθεση της νέας διάστασης, δίνει την δυνατότητα στις εκτυπωτικές επιχειρήσεις να δημιουργούν εφαρμογές κατά παραγγελία, ανεβάζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε νέα, διαφορετικά, επίπεδα. Η παραγωγή καινοτόμων θεματικών έργων γίνεται πλέον σε συντομότατους χρόνους σε σύγκριση με τις σημερινές χρονοβόρες παραδοσιακές τεχνικές, με διαφορές που μπορεί να φτάνουν και εβδομάδες. Με την διαφοροποίηση των υπηρεσιών αποκτούν ταυτόχρονα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα με ενδυνάμωση της επιχείρησής τους με την πρόσβαση σε νέες αγορές.