Loading...

Blog

Latest blog posts

Οι υπηρεσίες τρισδιάστατης σάρωσης της GE SUPPLiES

 

Η GE SUPPLiES δραστηριοποιείται στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων από διάφορους βιομηχανικούς κλάδους. Πρόσφατα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Έρευνας και Ανάπτυξης νέων προϊόντων όπως 3D Scanning, 3D Printing, βιομηχανικός σχεδιασμός και πρωτοτυποποίηση.

Οι υπηρεσίες τρισδιάστατης σάρωσης της GE SUPPLiES παρέχουν άμεσες και ευέλικτες λύσεις σε κάθε είδους εφαρμογή αντίστροφης μηχανικής και γεωμετρικής επιθεώρησης αντικειμένου. Χάρη στον εξοπλισμό τεχνολογίας σάρωσης δομημένου φωτός εξασφαλίζεται η μέγιστη ακρίβεια. Με τη χρήση εξειδικευμένων λογισμικών επεξεργασίας του αντικειμένου μετά τη σάρωση, οι πελάτες μας λαμβάνουν με απόλυτη αξιοπιστία, αρχεία χρωματικής απεικόνισης για την άμεση σύγκριση του αντικειμένου με το τρισδιάστατο αρχείο και αναφορές ποιοτικού ελέγχου με πλήρη ανάλυση και αποτύπωση των διαστατικών διαφορών από το πρότυπο σχέδιο. Οι τρισδιάστατοι σαρωτές είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους 3D εκτυπωτές, και αντίστροφα, ιδιαίτερα στη συλλογή και την αναπαραγωγή σύνθετης γεωμετρίας. Σκανάρετε τώρα οποιοδήποτε αντικείμενο και εκτυπώστε το αμέσως, χωρίς να χάσετε χρόνο με την τρισδιάστατη μοντελοποίηση του αντικειμένου από την αρχή.

H GE SUPPLiES παρέχει ευέλικτες λύσεις 3D Printing μέσα από ένα δίκτυο αξιόπιστων εγχώριων και διεθνών συνεργατών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και επιλογών υλικών. H προσθετική κατασκευαστική (additive manufacturing) ήρθε για να μείνει και να δώσει λύσεις για την άμεση κατασκευή πρωτοτύπων έως και μικρών σειρών παραγωγής.

Η GE SUPPLiES αναλαμβάνει και κατευθύνει τους πελάτες της και σε εφαρμογές βιομηχανικού σχεδιασμού και πρωτοτυποποίησης. Η έμπειρη ομάδα της υποστηρίζει, συμπληρώνει ή αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου έργα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, παρέχοντας ευέλικτες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Οι υπηρεσίες βιομηχανικού σχεδιασμού καλύπτουν όλα τα στάδια από την καταγραφή και τον ορισμό του προβλήματος, την παραγωγή και εξέλιξη εναλλακτικών προτάσεων για την προσέγγισή του, μέχρι την παράδοση τρισδιάστατων και γραμμικών σχεδίων, φωτορεαλιστικών εικόνων και πρωτοτύπων μέσα από ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών που καλύπτει και την πιο απαιτητική μηχανολογική κατασκευή ή απαίτηση.

Δοκιμάστε τις νέες υπηρεσίες της GE SUPPLiES και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε στα καθημερινές σας εργασίες.