Loading...

Blog

Latest blog posts

H Digiprint γίνεται 3Digiprint

Η Digiprint συνεχίζει τις ποιοτικές επενδύσεις σεπρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες, με στόχο να καταστεί εταιρεία με κάθετη προσφορά υπηρεσιών (one-stop-full-service-shop), ικανοποιώντας σχεδόν όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες των πελατών της στον χώρο της διαφήμισης.

Η πρόσφατη επένδυση έγινε στον εκτυπωτή για υπερμεγέθη 3D αντικείμενα, τον Massivit 1800. Ο εκτυπωτής για υπερμεγέθη 3D αντικείμενα, Massivit 1800, μπορεί να εκτυπώσει αντικείμενα με ύψος μέχρι 1,8 μέτρα παρέχοντας μοναδικές λύσεις στον χώρο της προώθησης των προϊόντων στην διαφημιστική αγορά. Ουσιαστικά προσθέτει μία νέα διάσταση στην εκτυπωτική αγορά.

 

Ο κ. Λευτέρης Σούμπασης δήλωσε σχετικά με την νέα επένδυση: «Με την προσθήκη του νέου εκτυπωτή διευρύνουμε την προσφορά ολοκληρωμένων 2D και 3D λύσεων προς τους πελάτες μας, με πολλά νέα πλεονεκτήματα και δυνατότητες.

Πλέον είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικές τρισδιάστατες εκτυπώσεις μεγάλου & πολύ μεγάλου μεγέθους σε εφαρμογές, όπως π.χ. διαφήμιση, μάρκετινγκ με παρουσίαση νέων προϊόντων, ειδικές εκθεσιακές κατασκευές, διακόσμηση ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων και πληθώρα άλλων.

Το πλεονέκτημα των τρισδιάστατων εκτυπώσεων είναι ότι προσελκύουν αμέσως την προσοχή του κοινού είτε σε εκδηλώσεις, είτε σε χώρους καταστημάτων. Ειδικά στα σημεία πώλησης, οι εκτυπώσεις αυτές συμβάλλουν αποφασιστικά στην αναγνωρισιμότητα του διαφημιζόμενου προϊόντος και στην αύξηση των πωλήσεων. Οι διαφημιστικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία για ολοκληρωμένες και πιο αποτελεσματικές διαφημιστικές παρουσιάσεις με κανονικές (2D) και τρισδιάστατες εκτυπώσεις, το μάρκετινγκ θα προβάλλει πολύ θεαματικά και με ελκυστικό τρόπο νέα προϊόντα με τρισδιάστατες εκτυπώσεις, ακριβώς όπως θα είναι το τελικό προϊόν. Τα παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι πάρα πολλά, αφού ο Massivit 1800 προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για δημιουργία εφαρμογών.

Οι μέχρι σήμερα επενδύσεις μας έγιναν με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις, ποιότητα, ταχύτητα παράδοσης και φυσικά ανταγωνιστικές τιμές. Πλέον μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με εκτυπώσεις δύο (2D) και τριών (3D) διαστάσεων».

 

 

Το σύστημα Massivit 1800 είναι ο πιο γρήγορος εκτυπωτής 3D μεγάλου σχήματος. Ο εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώσει κοίλα αντικείμενα με ύψος μέχρι 1,8 μέτρα προσθέτοντας ύψος μέχρι και 35 εκατοστά ανά ώρα.

Οι συνολικές διαστάσεις της εκτύπωσης είναι 1,5μ x 1,2μ x 1,8μ. Μεγαλύτερα, υπερμεγέθη, αντικείμενα μπορούν να παραχθούν με την ένωση μερικών εκτυπώσεων.

Το σύστημα επίσης μπορεί προαιρετικά να εξοπλισθεί με διπλό σύστημα παραγωγής, το οποίο επιτρέπει την εύκολη, παράλληλη εκτύπωση δύο διαφορετικών  αντικειμένων.