Loading...

Blog

Latest blog posts

K 2019 – Σε τροχιά προς την επιτυχία!

Οι εταιρείες από τη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ
ξαναδείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην εκθεσιακή ναυαρχίδα Κ

Έμφαση στα καινοτόμα υλικά και τις τεχνολογίες,
την ψηφιοποίηση και την κυκλική οικονομία

 

Η K 2019 είναι έτοιμη να επαναλάβει την εξαιρετικά επιτυχημένη απόδοση της K 2016. Τώρα που έχει περάσει η επίσημη προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής, στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τις βιομηχανίες πλαστικών και καουτσούκ, είναι προφανές ότι ο εκθεσιακός χώρος στο Duesseldorf θα είναι πλήρης από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου 2019 και η K 2019, όπως και η Κ 2016, θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στις εξελίξεις του μέλλοντος. Το 2019, οι καινοτομίες των εκθετών και πολλά συνοδευτικά γεγονότα θα επικεντρωθούν στη διασύνδεση του ψηφιακού κόσμου, στις διαδικασίες παραγωγής, στις εξελίξεις των νέων προϊόντων, καθώς και στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Το 2019, περίπου 3.000 εκθέτες θα ξανασυναντηθούν στο Duesseldorf για να λάβουν μέρος στην ναυαρχίδα των παγκόσμιων εκθέσεων. Εταιρείες από όλο τον κόσμο έχουν κλείσει το περίπτερο τους, όπου θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα τους από τους παρακάτω τομείς:

  • Πρώτες ύλες και βοηθητικά υλικά
  • Ημιτελή προϊόντα, τεχνικά εξαρτήματα και ενισχυμένα πλαστικά προϊόντα
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ

Το ειδικό σόου “Plastics shape the future” παρουσιάζει πρωτοπόρους τομείς εφαρμογής πολυμερικών υλικών και εξετάζει προσεκτικότερα το πώς αυτά τα υλικά με τις διαφορετικές ιδιότητές τους επηρεάζουν το σύγχρονο περιβάλλον. Στο Science Campus, οι πανεπιστημιακοί και ερευνητικοί οργανισμοί θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες δραστηριότητες και τα αποτελέσματα – όπου η έρευνα συναντά την οικονομία. Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, το Συμβούλιο Επιστημών και οι υποεπιτροπές του θα καθορίσουν τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν από το ειδικό σόου και το Science Campus. Θα επικεντρωθούν στα καινοτόμα υλικά και στις τεχνολογίες με σημαντικό αντίκτυπο στις παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η διαχείριση του νερού, της ενέργειας και των αποβλήτων, η αποδοτικότητα των πόρων, η ψηφιοποίηση και η αειφόρος ανάπτυξη.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις που επικεντρώνονται στην κατάρτιση και στην ανάπτυξη των βιομηχανιών πλαστικών και καουτσούκ ή στο θέμα της παραγωγής πρόσθετων υλών.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.k-online.com ή στην αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο:
MD – GR.I.D. GbR www.gridmds.eu, T:+30 210 8088351-2, grid@gridmds.eu